Info

Tennis-Bistron tekijät

Tennis-Bistro on palvellut vuodesta 2009 Talin Tenniskeskuksen asiakkaita. Tarjoamme rennon ilmapiirin, monipuolisen ja maukkaan buffetlounaan, sopivaa välipalaa ja laajan juomavalikoiman jälkipeleihin.

Bistron työntekijöillä on vahva ravintolakokemus ja alan koulutus. Porukan pomo Heikki on hankkinut esimieskoulutuksen Haaga-Perhosta sekä kokemusta mm. Savoyssa, Finncateringillä ja Amicassa.

Baarimestariksi Haaga-Perhon koulutuksessa erikoistunut Pauli on ollut töissä ennen Tennis-Bistroa keilahallien kiireisissä ravintoloissa, yhteiskuntatieteilijä Minnalla on pitkä kokemus suurten tapahtumien tarjoiluista. Ellu on Perhon kasvatti ja ollut töissä useissa lounasravintoloissa.

Terhi on tehnyt pitkän työuran ulkomaan kaupan parissa ja eläköidyttyään kouluttautunut ravintola-alalle. Timo on työurallaan toimittajana perehtynyt ravintolamaailman tapahtumiin sekä harjoitellut alaa niin Perhossa kuin San Sebastianissa.

Briefly in English

We offer home-made lunch from Monday to Friday 11-14.30, tasty sandwiches, snacks before and after the game, a nice selection of drinks and relaxed atmosphere. We are located in Tali Tennis Center. During tournaments we have flexible opening hours.

Talin kahvila.